Muškarac sa mikro polnim organom otkrio koja poza u intimnim odnosima je najbolja: Žene ovako i ne primete da je...
Muški polni organ, Foto: Profimedia

saznajte

Muškarac sa mikro polnim organom otkrio koja poza u intimnim odnosima je najbolja: Žene ovako i ne primete da je...

Muškarac koji je pokrenuo prilično intrigantnu temu, otkrio je kako su žene reagovale kada su saznale da on ima mikro polni organ

Objavljeno:

Neimenovani muškarac je na Redditu otkrio intiman detalj o sebi i poručio: "Pitajte me šta god želite". Ponudio je time odgvor na pitanje da li je veličina zaista bitna u intimnim odnosima ili je u pitanju samo mit, i ništa drugo.

Muškarac koji je pokrenuo prilično intrigantnu temu, otkrio je kako su žene reagovale kada su saznale da on ima mikro polni organ. Izneo je čak i brojku -pet centimetara.

Priznao je zatim da ga je nekoliko žena odbilo kad su ugledale njegov mikro polni organ, nakon što su završili u krevetu, pred intimne odnose. Ipak, "uvek se trudio da ostane pozitivan čak i kada su mu se neke smejale u lice".

Objasnio je da nema zdravstvenih problema i da su nivo njegovog testosterona u granici normale.

Seks
foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Na njegovu priču reagovalo je dosta muškaraca, jedan ga je pitao da li se brojka odnosi na momenat vrhunca, na šta je on odgovorio: "Da". Drugog je zanimalo koja je poza najefektnija, a njegov odgovor glasi: "Misionarska".

Istakao je i da je postao jako dobar u predigri, čime nadoknađuje pomenutu brojku. Nekada je bio nesiguran, izalsci su bili naporni, ali sada ne dozvoljava da se oseća razočarano.

Ovaj muškarac je oženjen i sa suprugom očekuje blizance. Na pitanje da li planira da ode na operaciju uvećanja intimnog dela, naglasio je: "Sve dok je moja supruga srećna i ja sam srećan".

Njegov zaključak je sada da veličina ipak nije bitna, piše Daily mail.

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

(Espreso/zenablic/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.